söndag 12 september 2010

Bebis!

Allt gick så fort...
Natten mellan den 29 - 30 åkte jag akut in för gallblåsan. Hade bildats grus där. De kunde inte göra något åt det när jag kom in för fick ju inte ge mig vad som helst för då kunde bebisen ta skada av det så man fick ligga där ett par timmar och vänta på att doktor skulle dyka upp. Till sist så kom doktor så jag fick två sprutor morfin. (inte bra för bebisen men fanns inget annat som tog det) På morgonen blev det akut upp till ett ultraljud för gallblåsan. Hade det varit en sten som satt där hade de blivit akut kejsarsnitt och operation gallblåsa men som tur va de bara grus så de blev antibiotika i droppet 3 gånger om dygnet. Sen när smärtan hade lakt sig så fick jag tabletter som jag går på ännu idag. Så på torsdagen skulle jag få komma hem. Äntligen tänkte jag och så skulle jag hinna hem till bröllopet som vi va bjudna på lördagen. Men nej så blev det inte halv 6 på morgonen gick vattnet så de va bara att ringa Jonas och förbereda han så han inte körde och jobbade. Det tog 35 timmar innan lille Arvid tittade ut så på fredagen den 3 sep kl. 16.55 kom han. Han vägde 3375 och va 51 lång. Vi fick komma hem på lördag kväll jätte skönt va det men på måndag bar det av in igen till sjukhuset för lite prover och såklart hade han ju blivit gul så vi blev inlagda så han fick sola i två dygn. Jonas kunde hämta hem oss i Torsdags den 9 september och nu ännu så länge är allt bra med oss. Men för mig och 3 - 4 månader blir det en operation. Ska ta bort gallblåsan.5 kommentarer:

 1. Lilla fina Arvid! Inget kan göra mig lyckligare än att se den lilla gossen tillsammans med sina lyckliga föräldrar! Älskar er och önskar er allt gott här i livet. Tur man bor så nära så man kan få träffa honom ofta!

  SvaraRadera
 2. ETT STORT GRATTIS TILL ARVID!!!
  Hoppas allt är bra med er alla.Han är jätte fin
  ni ska vara stolta,och Fia har en ny kompis.
  Vi kommer och hälsa på er någon gång, ringer först ni är ju aldrig hemma när vi kommer.
  Ha det så bra vi höres Helene

  SvaraRadera
 3. Min söta brorson!!!
  Jag kommer snart igen! :)
  Kram från stolta fastern!

  SvaraRadera
 4. så underbart! blir nog snart två små hulligan kompisar som kommer busa runt... så grymt roligt...!! många kramar vi hörs

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar liten kille. Måste hälsa på! Men jag kanske ska försöka få lite pengar först hmm...

  Uno låg oxå och solade =) Och jag fick opereras en månad senare för mjölkstockning. Så om du ammar, håll tuttarna varma!

  Många kramar och grattis!
  Sandra, Gustav, Uno, Nemo och Strimma

  SvaraRadera